lørdag den 12. juni 2010

Nedgang i bryllupperne

Bliver der endnu færre bryllupper i 2010 end i 2009?

Den finansielle krise har ramt bryllupperne hårdt i 2010. Trods spådomme fra mere eller mindre tvivlsomme spåmænd fra bryllupsbranchen omkring at frierierne slog alle rekorder i 2010, gik det ingen måder sådan. Frieri blev der selvfølgelig blandt de danske kærestefolk, men slet ikke i det omfang bryllupsbranchen havde håbet. Dermed slå vi måske endnu en gang ny bundrekord indenfor bryllupper i 2010.

Bryllupperne i det frie fald
I 2009 faldt vielserne herhjemme med hele 12 procent til 32.934 par og med den nye trend indenfor gør det selv bryllup, vil mange i bryllupsbranchen kunne mærke de hårde år. Brudekjoler og vielsesringe skal der jo til, det er ikke her de danske brudepar vælger at spare. Men limousinerne, tryllekunstnerne og bryllupsfotograferne kan godt mærke at der er ikke noget der er som for år tilbage, hvor kunderne stod på nakken af hinanden for at få booket i tide.

Som brudepar er der penge at spare
Krisen er med til at presse priserne i branchen. Derfor må bedste råd være: Prut om prisen. Der er masser af leverandører, der har åbne ordrebøger og det kommer kunderne til gode. Nu er det ikke nødvendigt at betale fuld prise for varen, da leverandøren helt sikkert hellere vil have ordren hjem, end at skulle have sin limousine stående i garagen.

Hvad er hittet blandt bryllupsgaver
I næste blogindlæg vil vi give de bedste bryllupsgaver.